Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرجع تقلید شیعیان بر لزوم اصلاح اشتباهات موجود در رسم‌الخط عثمان طه که ۲۰۰ اشتباه است تأکید کرده و خدمت به قرآن را توفیقی الهی دانست. ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۲ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی، پیش از ظهر امروز در دیدار اساتید، مسئولان و دانشجویان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، با تأکید بر فعالیت در راستای ترویج و نشر مفاهیم قرآنی، اظهار داشت: امیر المومنین(ع) در نهج‌البلاغه در اهمیت قرآن مطالب بسیاری ارزشمند و مفیدی را بیان کرده‌اند که توجه به آن‌ها بسیار ضرورت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه جمع‌آوری خود این مطالب می‌تواند به تدوین یک کتاب بیانجامد، افزود: قرآن می‌تواند قلب را جلا دهد و به فکر هم روشنایی ببخشد همان‌طور که امیر المونین(ع) در نهج‌البلاغه فرموده است «بهار دل‌ها و چشمه‌های دانش در قرآن است و براى قلب و فکر جلایى جز قرآن نتوان یافت».

این استاد برجسته حوزه با اشاره به اثرات مهم قرآن در زندگی بشر، تأکید کرد: در نهج‌البلاغه برای قرآن 3 اثر مهم ذکرشده است که نخستین آن‌ها ربیع القلوب بودن قرآن است به این معنا که قرآن همانند بهار دل‌ها را تازه می‌کند همان‌طور که فصل بهار می‌تواند برای طبیعت نشاط و طراوت به همراه بیاورد قرآن هم سبب طراوت و نشاط قلوب مؤمنان می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه قرآن به قلب مؤمنان نورانیت می‌بخشد، تصریح کرد: «ینابیع العلم» بودن قرآن اثر دومی است که امام علی(ع)  به‌عنوان اثرات آن برشمرده است به این معنی که قرآن چشمه جوشان علم و آگاهی است و همه علوم را در خود جای‌داده است.

شکوه تلاوت در پایتخت استرالیا / قرآن، نوای آرام‌بخش مهاجران ایرانیخوزستان| شهرستان دزفول محروم از معلم تخصصی در زمینه قرآن استاعتبار ویژه برای فعالیت‌های قرآنی در اردبیل تامین می‌شود

آیت‌الله مکارم شیرازی با تأکید بر اینکه گناه قلب انسان را از یاد خدا دور می‌کند، تصریح کرد: قرآن تنها درمان برای قلب انسانی است که در اثر گناه و غفلت از یاد خدا دچار زنگار شده و قرآن جلا دهنه به این قلوب  است.

مرجع تقلید شیعیان افزود: تنها همین تأکیدات امیرالمونین(ع) نشان‌دهنده عمق اهمیت و درجه قرآن است، به فرموده امام علی (ع) هم‌نشینی با قرآن سبب می‌شود که هدایتی در فرد افزوده شود یا یک کوری و فقدان معرفت از وجود او کم شود.

استاد برجسته حوزه بر لزوم توجه به یادگیری قرآن هم اشاره کرد و گفت: روخوانی صحیح قرآن، آشنایی با مفاهیم و تفسیر، عمل به قرآن و نشر قرآن کریم ازجمله علومی است که هر انسانی باید به آن دست بیاید و برای هر فرد به‌ویژه شیعیان ضرورت دارد که در زندگی خود این امور را یاد بگیرد.

وی بر لزوم اصلاح اشتباهات موجود در رسم‌الخط عثمان طه که 200 اشتباه است تأکید کرده و خدمت به قرآن را توفیقی الهی دانست و تأکید کرد: خدمت به قرآن درجه بالا و جایگاه ارزشمندی است که نصیب هرکسی نمی‌شود و کسانی که به موقعیت رسیده‌اند باید قدردان جایگاه برجسته و با اهمیت خود باشند.

انتهای پیام/ش

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۳۰۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند

 علیرضا فخاری در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده گویی‌ها خودداری و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب‌ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم.

فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها عنوان کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشند و برای مشارکت در برنامه ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی و آینده پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: برای برنامه ریزی باید انتقاد‌ها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار را در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم بگذاریم، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود گفت: در این صورت است که نیاز‌ها و ضروریات شناخته می‌شود و می‌توان برای آن برنامه ریزی صحیح انجام داد، زمانی که مدیری در تعامل با مردم باشد نیازمندی‌ها و ضرورت‌ها را شناسایی و برای آها برنامه ریزی می‌کند.

وی با اشاره به همسو شدن افکار در مدیران بر ضرورت نظام برنامه ریزی تاکید و اظهار کرد: برای اداره کردن استان باید نسبت به میزان ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها شناخت دقیق داشته باشیم.

فخاری در خصوص انتظارات از سازمان برنامه و بودجه در حوزه برنامه ریزی عنوان کرد: ضروری است که سازمان برنامه و بودجه از رخوت حضور در صحنه و توزیع کنندگی پول خارج و ناظر بر اقدامات اجرایی دستگاه‌ها در جهت تحقق برنامه شود و برای ارزیابی پروژه‌ها به میدان بیاید.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • تنها مکتبی که قادر به اداره جهان بوده قرآن و عترت است
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • آیین گل افشانی و جایگزینی کلام‌الله مجید دروازه قرآن
  • آیت‌اللّه نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • فاضلاب خانگی عامل ریزش قنات‌ و فرونشست زمین در یزد است
  • نماینده آیت الله سیستانی در ترکیه؛ تأکید بر وحدت و گفت و گوی دینی و نقش مثبت رهبران مذهبی / آینده شیعیان ترکیه، روشن است
  • ۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شد
  • تاکید عمار حکیم بر گسترش همکاری فرهنگی ایران و عراق