Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-08@01:24:15 GMT

برگزاری اردوی جهادی میلاد طه در همدان

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۸۷۰۵۱۵

برگزاری اردوی جهادی میلاد طه در همدان

بحیرایی گفت: ساخت چهار باب ساختمان برای مددجویان در روستاهای مناطق محروم و توزیع بسته‌های کالاهای اساسی هر یک به ارزش هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان از برخی فعالیت‌های گروه جهادی میلاد طه است.

«علی بحیرایی » در گفت و گو با خبرنگار شبستان در همدان گفت: این نهاد با تعامل سازنده با نهادها، سمن‌ها و گروه‌های جهادی اقدام به برنامه‌ریزی و دعوت از گروه جهادی میلاد طه که متشکل از دانش آموزان مقاطع تحصیلی مختلف دانش‌آموزی متوسطه و فارغ‌التحصیلان دبیرستانی است نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان همدان افزود: در جهت پیروی از منویات مقام معظم رهبری در برگزاری اردوهای جهادی و استفاده از ظرفیت فرهنگی و عمرانی این اردوها در ارتقاء سطح فرهنگ ایثار و نوع‌دوستی در جامعه اسلامی، کمیته امداد استان همدان با تعامل سازنده با نهادها، سمن‌ها و گروه‌های جهادی اقدام به برنامه‌ریزی و دعوت از گروه جهادی میلاد طه که متشکل از دانش آموزان مقاطع تحصیلی مختلف دانش‌آموزی متوسطه و فارغ‌التحصیلان دبیرستانی است نمود.

 

وی با اشاره به اینکه این دوره به مدت شش روزدر مناطق محروم شهرستان سردرود برگزارشده است، ادامه داد: زمینه شناسایی و برگزاری دوره‌ها از اردیبهشت‌ماه و پس از بروز خسارات متعدد ناشی از بارندگی‌هایفروردین‌ماهو تخریب‌های گسترده در مناطق محروم و کم برخوردار استان صورت پذیرفت.

 

بحیرایی بابیان اینکه در جریان حضور مسئولان گروه‌های جهادی در منطقه، بیش از 15 خانواده محروم در ابتدای امر برای انجام کارهای عمرانی و فرهنگی شناسایی‌شده‌اند، گفت: پس از بررسی‌های مختلف توسط گروه‌های جهادی منجر به ثمرات فراوانی در منطقه و نیز تأثیرپذیری بالایی بر روح و اندیشه دانش آموزان حاضر در اردو و فرهنگ ایثار و گذشت گردید.

 

وی گفت: برخی از ثمرات برگزاری اردوهای جهادی میلاد طه شامل حضور مسئولان مدارس و بیش از 80 دانش‌آموز استان تهران در منطقه محروم، همکاری آموزش‌وپرورش سردرود در اختصاص ظرفیت خوابگاه شبانه‌روزی شهید باهنر جهت اسکان، پذیرایی و برگزاری دوره‌های فرهنگی و اعتقادی،ایاب‌وذهاب و انتقال رایگان دانش آموزان به مناطق محروم و خرید و خرید لوازم جانبی به ارزش بیش از 44 میلیون تومان توسط گروه جهادی میلاد طه است.

 

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد همدان همچنین عنوان کرد: ساخت چهار باب ساختمان برای مددجویان ساکن در روستاهای مناطق محروم قراکند، جعفرآباد و چورمق،انجام امر خداپسندانه تفقد و دلجویی از 25خانواده تحت حمایت و توزیع بسته‌های کالاهای اساسی از قبیل برنج، روغن، هر یکبه ارزش هفت میلیون و 500 هزار تومانو پرداخت چهار میلیون تومان وجه نقد به دوخانواده وتأمین لوازم ضروری زندگی مانند چهار دستگاه اجاق‌گاز و 6 پنکه و توزیع لوازم‌التحریر به تعداد 200 پک بین دانش آموزان نیازمند مناطق محروم از دیگر فعالیت‌های این گروه جهادی بوده است.

 

علی بحیرایی در پایان با اشاره به اینکه از اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان به‌عنوان مکمل انجام امورات مربوط به پروژه‌ها در بخش پی‌کنیساختمان‌ها، سنگ چینی، قالب‌بندی و آرماتوربندی و شناژ و جوشکاری اسکلت و اتمام کار چهار پروژه ساختمانی نیز استفاده‌شده است، ادامه داد: واریز 10 میلیون تومان وجه نقد به‌حساب کمیته امداد تحت عنوان طرح رضوان و کمک به هزینه‌های ساخت مسکن وبرگزاری مراسم فرهنگی جشن عید غدیر با حضور دانش آموزان و توزیع 110 بسته فرهنگی و لوازم‌التحریر نیز از فعالیت‌هایانجام‌شده در سال جاری توسط اردوی جهادی میلاد طه در همدان بوده است.

 

 

 

 

 

 

پایان پیام/89

منبع: شبستان

کلیدواژه: عید غدیر روزنامه عید غدیر خم هفته دولت روز جهانی مسجد مساجد مسجد روز جهانی مساجد غدیر اردبیل اردوی جهادی استان همدان کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۰۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام پورثانی با حضور در برنامه ثریا با اشاره به اینکه متأسفانه در سال‌های قبل مربی پرورشی مدرسه به عنوان یک کارمند درجه ۲ و نیروی دم دستی نگاه می‌شد گفت: لزوماً هم مربی پرورشی کلاسی نداشته بود. همان طور که می‌بینیم امروز هم نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما فقط در پایه هفتم و هشتم یک درس تفکر و سبک زندگی داریم، در پایه‌های دیگر درس خاصی در امور تربیتی نداریم؛ مربی‌های پرورشی هم ابزار مناسب برای اهداف خود را ندارند.

در فضا، محتوا و نیروی انسانی کمبود داریم

وی با بیان اینکه فضا، محتوا و نیروی انسانی سه ضلع کار تربیتی است گفت: در هر سه ضلع ما دچار کمبود و مشکل هستیم. کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش قابل جمع نیست؛ وظایف آموزش و پرورش هم با دیگر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست. رهبری هم برای مسئله تاکید کردند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: ما باید عرصه را برای همه دغدغه‌مندان عرصه تربیتی فراهم کنیم. یکی از موانعی که نمی‌توانستیم بعد از ظهر مدارس و پنج شنبه‌ها را در اختیار امور تربیتی قرار دهیم خوشبختانه با برنامه هفتم توسعه عملیاتی کردیم.

وی با اشاره به اینکه درب آموزش و پرورش به روی همه دغدغه‌مندان عرصه فرهنگی و تربیتی باز است؛ گفت: ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین در سراسر کشور بزرگترین عملیات جهاد تبیین را راه اندازی کردند. اعتقاد ما و شعار دولت هم همین است که اگر می‌خواهیم در آموزش و پرورش اتفاقی بیفتد چاره‌ای جز ورود با ضابطه گروه‌های جهادی ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص اصلی ما رسیدن به حیات طیبه منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. البته برخی معتقد بودند وزارت آموزش و پرورش باید به نام وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر یابد؛ سند تحول هم بر مبنای تربیت است و حتی پیوست برنامه درسی آن را هم دیده است. طرح اتقان را هم با هدف تقویت روحانیت در مدارس راه اندازی کردیم.

معلوم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند

وی در خصوص باز بودن درب مدارس به روی دانش آموزان در روزهای پایانی هفته گفت: ما سند جامع اوقات فراغت دانش آموزان را نوشته‌ایم. تمام اوقاتی که دانش آموز در اختیار مدرسه نیست و معلوم هم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند. آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تربیت، باید برای تمامی اوقات دانش آموز برنامه داشته باشد.

لزوم فعال شدن ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد باید فعال شوند گفت: ما آماده میزبانی همه گروه‌های مردمی را که در چهارچوب انقلاب فعالیت کنند؛ در تابستان داریم. در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش یک دبیرخانه اوقات فراغت داریم؛ هر فردی که دغدغه مند امور تربیتی است و برای این موضوع برنامه دارد می‌تواند به دبیرخانه مراجعه کند. ما این آمادگی این مسأله را داریم و معتقدیم که درب مدارس را هم به روی گروه‌های مردمی باز می‌کنیم.

کد خبر 6097727 علی قدمی

دیگر خبرها

  • فعالیت بیش از ۱۵۰ گروه جهادی در آستارا
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • درخشش گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی خوزستان در کشور
  • ۲ دهه خدمت در منطقه محروم / روایت معلم غلامانی از زندگی معلمی
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی
  • 6100 نفر در قالب گروه‌های جهادی به مناطق محروم آذربایجان‌غربی اعزام شدند
  • گروه‌های جهادی ۱۸۰ برنامه در شاهرود اجرا می‌کنند
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • جزئیات برگزاری دور دوم اردوی زیارت‌اولی‌ها ویژه دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار